SYKT TRØTT!

I det siste har jeg vært så flink at jeg har snudd døgnet helt, pga ei tann som verker så mye at jeg ikke får sove før jeg er dautrøtt... Det vil si sånn ca 6-7 på morgenen... (Tanna ligger igjen hos tannlegen forsåvidt, men det verker i såret enda)
Så i går presterte jeg å sove til 16:30... Needless to say, så fikk jeg absolutt ikke sove klokka 23.00 i går som var planen. Og det gjorde ikke saken bedre at jeg skulle på jobb 07:00 i dag tidlig... SÅ jeg bestemte meg for å snu døgnet en gang for alle, og holdt meg våken hele natta! For og så gå på jobb 07:00!

For å si det slik, har denne her vært min bestevenn i dag på jobb Og det i store mengder!

 

Så her sitter jeg da, fast bestemt på å holde meg våken til hvertfall 19:30... Det blir ikke enkelt for ei jente som liker å sove minst 12 timer i døgnet! :p

Q: Har dere noen tips til hvordan jeg kan holde meg våken?
Q: Hvordan er din døgnrytme? 

 
2 kommentarer

Martha

24.01.2012 kl.17:50

Oi, shit! Dakkars lille du :/ Er så kjedelig å ha det sånn! Får håpe det slutter å verke i tanna snart da. God bedring! Du kan jo trene for å holde deg våken? hehe :P Pleier å hjelpe med litt FYFO ;)

Janne Breland

24.01.2012 kl.20:06

Oiiii hehe. Ja redbull er min beste venn og når jeg har sovet lite. Bare prøv å hold deg i aktivitet, ikke sitt foran tven eller noe slikt...det blir man jo bare enda trøytere av hehe.

Skriv en ny kommentar

hits