Mer og ta i, mer og være glad i??

Jeg la ut dette bildet på Facebook:Jeg la det ut mens jeg tenkte ''Hipp hurra for oss med former!''

Det jeg ikke tenkte på, var hvor støtendes dette kan være for folk som er undervektige og ikke klarer å legge på seg...
Og det tok ikke mange minuttene før diskusjonen var i gang!
Folk slang ut kommentarer om hvor lite synd det var på folk som var tynne ++++

Jeg mener at det er like ille å være undervektig som det er å være overvektig. Om ikke enda værre!
For det er vel lettere å ta av seg 5kg enn å legge på seg 5kg om man har en helt syk forbrenning?

I dagens samfunn har det blitt mer og mer fokus på at man skal se sunn ut, at kvinnen skal ha former, mer og ta i mer og være glad i osv... Hva med de som ikke klarer å legge på seg, hvordan for det dem til å føle seg??

Jeg mener forøvrig at det blir galt å si ''Jo mer å ta i, jo mer å være glad i'' da det er personligheten man er glad i, ikke kroppen...

For all del, jeg sier ikke at det ikke er synd på de som er overvektige, men jeg mener at man kan mer eller mindre takke seg selv for de kiloene man har ekstra! Jeg har flere kilo for mye, og det er HELT min egen feil!

 

Hva mener DU om dette??

 
20 kommentarer

adina

09.02.2012 kl.21:35

Jeg kan jo like godt skrive her au haha.. men, ja det du sier er riktig.

men jeg syns synd på begge parter jeg. finnes jo "lubne" folk som ikke kan helt for det også, samme som med oss tynne. men det er ikke syns på de som er tynne med vilje som kissie.se eller på de som er ekstra glad i kaker.. det er liksom helt forskjell og kommer heeelt ann på!:)

lisapinup1

09.02.2012 kl.21:37

adina: Wooord!

Bølla...

09.02.2012 kl.21:40

Det er faktisk ikke alle tjukke som velger det selv.... just saying.. selv har jeg ett stoffskifte som gjør at jeg legger på meg..... må gå på tabletter resten av livet så jeg ikke blir kjempe tjukk.... så alle kiloene er ikke alene min egen feil... noen få % er det kanskje, men ikke alle.....

lisapinup1

09.02.2012 kl.21:42

Bølla...: Selvfølgelig er det unntak der og! Men de aller fleste er feite fordi de eter for mye søppelmat.

Bølla...

09.02.2012 kl.21:45

Det kan så være, men siden jeg har fått høre å ikke ta alle tynne under en kam, så får dere nå høre det samme om tjukke :P men nå er jeg utslitt... har ei lita ei med ørebetenelse ( kanskje noe som gjorde meg litt irritabel og diskusjon sugen? jepp... hehe så nå skal jeg sove, ikke ta alt jeg har sakt så hardt som det er skrevet, for det er virkelig ikke ment sånn!

lisapinup1

09.02.2012 kl.21:52

Bølla...: Vi var vel alle litt harde med kommentarene på FB :p Slik er det når man blir provosert gitt!

God bedring til lille søte <3

Robin

09.02.2012 kl.22:03

Hei hei! :-)

Fin blogg du har! Men har du husket å delta i trekningen av en Ipad 2?

Gå til min blogg/url og svar på ett spørsmål og du er med i trekningen!

Du får oppgitt en adresse når du har deltatt, som du kan spre videre til venner og bekjente som øker sjansen din for å vinne !

Det kan også være smart å lage ett blogg innlegg om det, det øker sjansen enda ,er! :)

idaibrasil

09.02.2012 kl.22:04

helt sant, de fleste (ikke alle) overvektige kan vel velge det selv :)

idaibrasil

09.02.2012 kl.22:05

helt sant, de fleste (ikke alle) overvektige kan vel velge det selv :)

Din største fantasi :P

09.02.2012 kl.22:05

Kosthold og trening har utruligt mykje å sei for å gå opp eller ned i vekt.. folk komme alltid te å ta seg ner av ting du seie :)

croa

09.02.2012 kl.22:08

Det er godt å se at noen har forstått det. Tro det eller ei, jeg ble mobbet av jentene i klassen på ungdomsskolen fordi jeg verken hadde pupper eller rumpe.

13-14år tvangsforet meg selv med peanøttsmør og brødskiver, ikke et vakkert syn.

lisapinup1

09.02.2012 kl.22:12

croa: Ikke sant! Jeg tror feite folk er for oppslukt i at de er for feite til at de kan se at det er noen som slite med det motsatte og!

Jeg håper virkelig du kan se hvor vakker du er, og at du ikke trenger å endre noen ting med deg! ^^

Siv Katrine

09.02.2012 kl.22:13

Syns ikke det e pent å være feit, men kurver er pent til en viss grad! Har selv kurver jeg er stolt av, men vil ikke at de skal bli noe større... :-)

lisapinup1

09.02.2012 kl.22:19

Siv Katrine: Helt enig!!! Men jeg mener man kan være vakker uansett hvordan man ser ut da :)

Mona

09.02.2012 kl.22:21

Å, min kjære vakre kusine! Du skriver så godt, virkelig nyansert:) Godt at noen nå skifter fokuset litt igjen. Tror de fleste ble for opphengt i hvor tynne modeller osv skulle være for en 5-10år tilbake, at man gikk for langt i andre retningen. Hverken det ene eller det andre er sunt, og begge sider sliter med vekten, bare på motsatt side av skalaen. Nå har det jo nesten blitt in å være noen kkilo overvektig i stedet, og jeg hører oftere folk prate om "de ekle tynne" enn "de fæle feite" nå til dags. Creds til deg for utrolig bra innlegg, Lisa!

lisapinup1

09.02.2012 kl.22:27

Mona: Endelig noen som faktisk forstår hvor jeg vil med dette!!! Jeg syns synd på de som får anoreksiastempel, de som får hele tiden høre ''spiser du ikke'' osv... !

tears and kisses -Tiril-eLiNe

10.02.2012 kl.15:13

Jeg syns ikke det er synd på de med ekstra kilo eller de med minus kilo, det er synd på de som sliter med sitt forhold til sin egen kropp uavhengig om man har mer eller mindre på kroppen, tenker jeg. Selv har jeg vært undervektig pga spiseforstyrrelse og jeg har uttallige ganger fått stygge kommentarer.

Tjukk eller tynn, så er selvsikkerhet og utstråling det vakreste ved et menneske :)

JEANETTE H

10.02.2012 kl.22:45

Det var såvisst en interessant vinkling på bildet, Lisa! Jeg er helt enig med deg, det kan virke støtende for undervektige. Selv sliter jeg med å legge på meg da jeg har en sinnsyk forbrenning. Folk sier ofte jeg skal være fornøyd med det, at jeg kan proppe i meg så mye dritt jeg bare ønsker (unnskyld uttrykket) uten at det vises 1 kg. Dog skulle jeg selv ønske jeg kunne legge på meg på diverse områder på kroppen, og har alltid slitt med for tynne lår, for å nevne 1 eksempel. Men jeg tror vi heller skal holde fokus på at vi er sunne og friske, for det er søren ikke alle som er det, og heller sette pris på det og ikke fokusere så mye på skavankene vi har, enten vi er for undervektige eller litt for overvektige. For jeg mener, alle har vi jo skavanker vi skulle ønske hadde vært annerledes =) Vil bare si at jeg synes innlegget var fint skrevet av deg, og jeg synes det var fint av deg at du drøftet dette med at bildet kan opptre støtende for undervektige - at de ikke har nok å ta i, og dermed ikke nok å være glad i. Som nevnt, jeg er helt enig med deg! =)

Tusen takk for så hyggelig kommentar forresten, så koselig å høre at du synes jeg kledde panneluggen, så skjønn du er Lisa! =)

LadyGestalt

16.01.2013 kl.23:25

Det vakreste JEG ser er kvinner som bærer sin kropp med stolthet, uansett størrelse og fasong :)

(når det gjelder kvinner å kropp)...

lisapinup1

16.01.2013 kl.23:29

LadyGestalt: Absolutt!!

Skriv en ny kommentar

hits