Blogg

På tide å komme ut!!

Jeg har vist siden jeg var 17 at jeg er bifil. Dette fant jeg ut når jeg innså at jeg var forelska i ei jente, alt med henne ga meg sommerfugler i magen.

Jeg sa det til de nærmeste vennene mine i første omgang, og etterhvert ble det slik at alle vennene mine viste det, og jeg var veldig åpen om det, men bare til venner.

Jeg har hatt problemer med å tørre å si det til familien min, jeg startet med å si det til to av kusinene mine, og til min lillesøster, men ellers har jeg holdt kjeft rett og slett. Jeg har hatt panikk for at de skal endre syn på meg, og for at det nære forholdet jeg har til familien min skal endre seg. Det har vært utallige ganger hvor jeg bare har hatt lyst til å skrike det ut, men jeg har rett og slett ikke turt å gjøre det...

I dag fikk jeg egentlig nok, jeg har innsett hvor dumt det er å ikke kunne være meg selv 100%, hvor tungt det har vært å holde tilbake dette her for den herlige familien min, så jeg spurte ei venninne om råd.

Dette ba hun meg skrive:

til min kjære familie. Jeg har noe jeg vil si til dere, som jeg har tenkt på en stund men ikke turt helt å si enda. Det vil nok komme som ett lite sjokk på dere, men husk at jeg fremdeles er den samme som før. Jeg elsker dere alle og enhver, dere betyr hele verden for meg og vil ikke at dere skal dømme meg kun pga dette... men...

jeg er gravid i 4 mnd, jeg har datet en type fra irak (men er oppvokt i norge da) og vi har flørtet i noen mnd nå. jeg ble gravid ved første "ligg".. såkalt one night stand..

vi begge drakk den kvelden og jeg gjorde enda en dum ting ... jeg tattoverte navnet hans på magen min og han tattoverte sitt på armen sin.. men jeg er veldig forelsket da.. han er utrolig snill men han har sotte inne i fengsel for diverse ting.. men han er uskyldig da.. sier han iallefall. men vi elsker hverandre høyt og har snakket en del om å gifte oss om ett år eller noe.. ville bare si fra, for jeg elsker dere så utrolig høyt og kan ikke holde det skjult for dere lenger glad i dere.. Lisa!

ps. tulla, ville bare si jeg er bifil og håper dere respekterer det

 

Jeg skrev det på en facebookstatus, samtidig som jeg sendte en litt mer formell melding til de i familien som ikke er aktiv på facebook. 
Det første som skjedde var at min far ringte og var litt forbanna fordi jeg ikke ringte han og sa ifra om at jeg var gravid, for slik tar man hvertfall via telefon!
Etter litt fikk jeg forklart at jeg er bifil, ikke gravid, da var svaret jeg fikk litt anderledes :p Han sa at det hadde han en viss anelse om :p

All respons har vært over all forventning, jeg har fått mange fine støttemeldinger, enten det var folk som gratulerte meg med baby i magen, eller folk som sa de var stolt av meg fordi jeg turte å komme ut :)

Jeg føler meg 100kg lettere, og det er deilig å vite at jeg blir satt pris på og at folk liker meg for den jeg er :)

Såå, vil jeg bare få si takk til nydelige Adina  for at du hjelp meg med å finne en morsom måte å komme ut på! 

 


I'm baaack!

Etter nesten ett års bloggdvale, har ei god venninne motivert meg til å starte med bloggingen igjen :)

Mye har skjedd siden sist, jeg har begynnt å studere igjen, jeg har selvfølgelig fått mer blekk (ler av de som mener jeg burde gi meg snart), jeg har farget håret knall rødt (det å være nesten 1.90 høy var ikke spesiellt nok for meg liksom), jeg har flyttet for meg selv og ellers har jeg vel egentlig gjort det samme gamle...

Jeg skal selvfølgelig legge ut bilder av leiligheten, men akkurat i dag ser den en smule kaotisk ut, vi får ta det ei anna gang gitt :p

Det røde håret ser forøvrig slik ut
I helgen har jeg hatt besøk av ei kjempe god venninne fra Oslo, vi har ikke gått sammen siden vi var i Spania i August, så det var virkelig på tide!Bestekameraten min Lennart tok og turen innom :DDet har vært en helg fylt med masse latter og vimsing, og jeg gleder meg til neste gang!!

 

Q: Hva har du gjort i helga?

 

 
Produktanbefalning

Er det flere enn meg som sliter med at extencions floker seg sykt fort? Jeg har prøvd mange forskjellige kurer som skal hjelpe på dette, men ingen av de dyre kurene har hjulpet på problemet mitt.

Før jeg prøvde disse maskene jeg kjøpte på VITA!!!! De koster 19kr stk og er helt magiske! Aldri før har håret vært så fint!

Har du testet de?

Innkjøp :)

I dag har jeg og en god venninne fartet rundt i blåbæret hennes (bilen) på forskjellige sentere å handlet litt :) 
Jeg kom på at det pleier jo å være litt salg på øredobber og slikt på VITA, så hvorfor ikke ta turen innom der og?

Og jammen meg, fikk jeg kjøpt meg 4 par øredobber til under 90kr! Slik liker man :):)Alle var på 50% avslag :D

Gleder meg sykt til å bruke ett av parene i morgen ^^

   

Sommerfuggel i vinterland

Denne sangen gir meg rett og slett frysninger når Vinni synger den!

Q: Hva synes du?

 
Tone Damli !!!

Jeg har heeelt hekta på nye sangen til Tone Damli! Den er skikkelig catchy, og jeg hadde helt ærlig glemt at hun kunne noe annet enn å være armpryden til Axel Hennie :p

Det gjør heller ikke noe at a er grisedeilig i musikkvideoen :p
Og dere som mener hun spiller for mye på sex, og at dette er en skandalevideo: Seriøst, jenta har på seg en bh, skjorte og hotpants, hadde jeg hatt den kroppen der, hadde jeg lett gått slik til daglig på sommeren! (Challenge accepted btw!)

 

Q:Hva synes du om sangen og videoen?

 
SYKT TRØTT!

I det siste har jeg vært så flink at jeg har snudd døgnet helt, pga ei tann som verker så mye at jeg ikke får sove før jeg er dautrøtt... Det vil si sånn ca 6-7 på morgenen... (Tanna ligger igjen hos tannlegen forsåvidt, men det verker i såret enda)
Så i går presterte jeg å sove til 16:30... Needless to say, så fikk jeg absolutt ikke sove klokka 23.00 i går som var planen. Og det gjorde ikke saken bedre at jeg skulle på jobb 07:00 i dag tidlig... SÅ jeg bestemte meg for å snu døgnet en gang for alle, og holdt meg våken hele natta! For og så gå på jobb 07:00!

For å si det slik, har denne her vært min bestevenn i dag på jobb Og det i store mengder!

 

Så her sitter jeg da, fast bestemt på å holde meg våken til hvertfall 19:30... Det blir ikke enkelt for ei jente som liker å sove minst 12 timer i døgnet! :p

Q: Har dere noen tips til hvordan jeg kan holde meg våken?
Q: Hvordan er din døgnrytme? 

 
Nytt Design :D

En snill kar kjedet seg i natt og hjalp meg med designet her på bloggen^^

Hva synes dere?

 
Lene Alexandra - Mitt idol og inspirasjon

Vi husker vel alle den platinablonde versjonen av Lene Alexandra, der hun hoppet rundt i minimale klær og sang om at puppene hennes var OK.

Dette er nå en del år siden, og Lene Alexandra har forandret seg veldig siden den gang.

Hun har fjernet silikonen, vunnet "Skal vi danse", utdannet seg til Personlig Trener og rett og slett blitt en enda vakrere og mer moden kvinne. (Hun har alltid vært vakker forøvrig)

 

Jeg personlig synes Lene er et supert eksempel på at det aldri er for sent å finne seg selv, og at man skal drite i janteloven og faktisk være fornøyd med den man er.

Hver gang jeg sliter med selvbildet, med motivasjon til å holde igang et sundt kosthold eller når jeg rett og slett bare har en dårlig dag, titter jeg innom siden hennes og får en ny piff :) 
Hun betyr mye for meg, da hun motiverer meg uten å vite det selv engang :p

 

Så TUSEN TAKK vakre, nydelige, inspirerendes, unike LA!!!

 
(Bilde lånt ifra bloggen hennes: http://lenealexandra.tumblr.com/ )

 

Hun får egen nettserie på Tv2.no som starter 24. Januar. Promoen til denne serien kan du se ved å trykke på denne linken: bit.ly/yXgnfh

Hun har også release på en ny EP 27. Januar!! :D

 

Q: Har dere ett idol?

 
Fantastisk!!!

På tirsdag ettermiddag, var venner og familie samlet på Kjevik Flyplass, Vi stod med flagg (noen større enn andre :p) og ventet i spenning...
Så kommer det over høytalerene ''SAS Fly fra Oslo har nå landet''

Sommerfuglene i magen tok helt av! Vi stod klistret med nesa til ruta å så folk komme av flyet. Så helt til slutt ser jeg et kjent fjes på toppen av trappa... Jeg bryter ut ''Storebroren min!!!'' Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk herlig det var å kunne gi de alle tre en sårt etterlengtet klem , og tro meg, etter 1 helt år uten de, har jeg spart opp mange klemmer!

Dere er best Peter, Therese og Eline!! Velkommen hjem <3

 
FINALEFEST FRISTET :)

Forrige tirsdag var jeg en tur i Oslo med Honey B (Preben, les bloggen hans http://prebenso.blogg.no/ )
Planen for kvelden var finalefest for realityshowet Fristet som har gått på tv3 i høst.
Men før vi stakk dit, traff vi Jenny :) 

(Disse bildene ble tatt på onsdag da vel og merke, fyllesjuke og fæle)

 

Kvelden kom, og vi gjorde oss klare for FEST!Dette var en sykt gøy kveld, og jeg er kjempe glad for at jeg fikk bli med^^

Vil også benytte meg av anledningen til å gratulere Irmelin med seieren :)

 
ENDELIG!!

I morgen ettermiddag lander storebror, svigerinne og niese på flyplassen her i Kristiansand!

De har nå vært borte i 1 år! De har tilbringt det siste året down under (for de som ikke skjønner, Australia), og i morgen kommer de endelig hjem igjen^^

Det har vært et langt år uten den lille familien, men samtidig har tiden gått sykt fort...

Det skal bli så ubeskrivelig godt å kunne gi de en stor klem, og endelig få holde niesa mi igjen :)


(bilder lånt fra bloggen deres www.lynnaes.wordpress.com)

 
We found love...

I saw you screaming, but no one could hear...
You almost feel ashamed, that someone could be that important, that without them, you feel like nothing.
No one will ever understand how much it hurts...
You feel hopeless, but nothing could save you.
And when its over, and its gone... You almost wish that you could have all that bad stuff back,  so that you can have the good... 

 
 

Elsker denne innledningen i musikkvideoen til Rihanna sin sang We found love!

 

Hva mener du?

 
Worth it!!!Dagens visdomsord :p

 
MOROCCANOIL!

Jeg er med i en kjempegøy konkurranse hvor jeg kan vinne goodiebag fra Moroccanoil :D

Trykk på bildet under for å komme til konkurransen :)

 

cutrinsample

Bursdagsfeiring for bestejenta mi ^^

I helga som var, feiret vi bursdagen til ei god venninne av meg, needless to say, ble det en konge kveld!

Og siden bilder sier mere enn 1000 ord, skal dere få non bilder fra kvelden!Fantastisk bra kveld!!! Digger hele flokken <3

 
Tusen takk!!!

Jeg er helt overveldet over alle de fine kommentarene jeg har fått av dere på det forrige innlegget mitt. Det om mobingen.

Jeg tror ikke dere aner hvor mye ordene deres betyr for meg, jeg satt å gråt når jeg las mange av de!

Det var ikke lett for meg å skrive historien min, men kommentarene deres viser at det var så absolutt verdt det :)

Så nok en gang, TUSEN TAKK!
Dere er best <3 

 
Mobbing, min historie.

Fra jeg ble født, har jeg vært veldig lang...
Jeg er nå 1.88m høy.
Jeg sluttet å vokse da jeg var 13 år. Og man trenger vel ikke å være rakettforsker for å forstå at det å gå i 8.klasse og være ei 1.88 høy jente, ikke kom uten komplikasjoner.

Det hele startet i barnehagen. Jeg var annerledes, jeg var alltid ca 2 hoder høyere enn alle de andre barna, og i dems øyne, var ikke dette greit.

Ungene lo av meg, det var ikke kult å være venn med Lisa, så jeg gikk mye alene.

Det ble mye værre på barneskolen, folk skrek ting etter meg, som ''jækla eiffeltårn!'' ''Big Ben!'' osv...
Etter 9/11 var det en som kastet papirfly på meg og sa ''haha, se det flyet styrter inn i skyskraperen!''
Jeg gråt meg selv i søvn den dagen... Det gjorde vondt, veldig vondt...

Jeg hadde ikke lyst til å gå på skolen, jeg følte meg ikke velkommen noen steder, og jeg satt med selvmordstanker.

Det ble såpass ille at helsesøster tok meg til side og sa at hun så jeg slet med noe, og at hun ville ha en samtale med meg. Hun og sosiallæreren tok meg til sides og jeg knakk helt sammen. Jeg fortalte dem at jeg slet med selvmordstanker, at jeg ikke følte meg verdig nok til å leve.
De ringte min mor, og jeg begynnte å gå til psykolog.
Jeg gikk da i 9.klasse.

Jeg gikk til psykologen noen ganger, og slet ikke lengre med selvmordstankene. Men ting var alikevel ikke greit, ingenting hadde blitt gjort med mobberene...

Uker gikk, og jeg begynnte i 10.klasse.

Folk slang fremdeles kommentarer til meg, og jeg var helt rådvill. Jeg ante ikke hva jeg kunne gjøre, jeg prøvde å svare de tilbake, jeg prøvde og ignorere dem, men ingenting hjalp.
Før jeg gikk til han som var værst...

Jeg stod foran ''lederen'' og gråt... Jeg tryglet han om å slutte, jeg sa at jeg ikke taklet dette mer. At jeg ikke ville gå ut av grunnskolen uten at han fikk vite hvordan jeg hadde det.

Han virket veldig sjokkert over hvor mye smerte de påførte meg, og hvor hardt jeg hadde det.
Den dagen, stoppet drittslengingen og navnkallingen. Jeg fikk fred.

Det tok mange år, fra barnehagen til 10.klasse.

 

Jeg tror ikke mobbere skjønner hvor forferdelig de gjør hverdagen til dem de velger som sitt offer. 
Jeg tror ikke de forstår hvor hardt det går inn på noen å bli mobbet hver dag
Jeg tror ikke de har det lett med seg selv, jeg tror de selv sliter.
Jeg tror ikke de har fått riktig oppdragelse.


Noe av det første folk sier til meg når vi møtes for første gang er ''jøss, du var høy!''
Det gjør vondt, det trekker meg tilbake til alle de vonde årene. 
Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal påpeke det hele tiden, jeg vet jeg er høy, jeg trenger ikke å bli fortalt det! Det er som om jeg skulle sagt ting som ''Hei, jøss du hadde ei svær nese!'', det er ikke normal folkeskikk og si slik...

Jeg har komplekser for høyden min, jeg synes det er ukomfortabelt når jeg ser at folk legger merke til høyden min. 

Mobbingen har ødelagt meg slik, jeg har lav selvtillit, og blir lett såret.
Men jeg har det mye bedre! 

Mange av de som mobbet meg hilser på meg på gata, slår an en prat når vi møtes på byen, kommenterer bildene mine på facebook (positivt) og oppfører seg som om vi er venner. 
Jeg kommer aldri til å glemme hvor mye smerte de har påført meg, men jeg vil ikke bære nag. Jeg vil videre.

Life is to short to be pissed off all the time!!
 Jeg håper historien min kan hjelpe de som mobber til å åpne øynene og se hva det gjør med mobbeofferet...

 
 

ORGANDONASJON!!!!

Jeg tittet tilfeldigvis innom en blogg i dag, hvor en mor skrev et takkebrev til sønnens organdonor. Dette innlegget fikk meg til å åpne øynene om hvor viktig det er med organdonasjon.
(Les innlegget her: http://skogsdama.blogg.no/1318926020_kjre_ukjent_donor__so.html?c=1318931649798 )

Det tar ikke mere enn 2min å lage donorkort! Og du kan redde mange liv ved å gjøre dette!

Tenk deg at du er med i en ulykke som gjør at du blir erklært hjernedød, mens mange av organene dine fremdeles fungerer. Hvilken nytte har du da av organene dine? Er det ikke bedre om organene får redde noens liv??
Dette er et valg det vil være svært vanskelig for pårørendes å ta, så tenk hvor greit det er om du allerede har tatt avgjørelsen!

Jeg har i mange år tenkt på å bli organdonor, men har aldri fått meg til å fikse det.
Men historien til denne moren inspirerte meg så veldig, at jeg fikset det med en gang!

LAG DITT EGET DONORKORT HER:

http://organdonasjon.no/index.php?page=donorkort

 

Siden man ikke må registrere seg som organdonor her i Norge, er det viktig at du informerer dine pårørende om at du har tatt dette valget, slik at de vet dette om noe skulle skje deg.Q: Er du organdonor?

 
ITS FLUFFY!

8.November stikker jeg å ser Gabriel Iglesias på KICK :D

Han er en helt genial standup komiker ^^

Gleder meg masse!

 

Q: Har du sett noe av han før?
Oh yes!!!

Det smykket fra Fam Irvoll som jeg har på bildet på headeren, det jeg har ønsket meg siden vi lånte det til photoshooten i sommer, det er nå MITT!!!

Jeg har siklet på det leenge nå, men har droppet å bestille det, da det koster ca 700kr.
I forrige uke, la jeg ut et bilde på Facebook av det, hvor jeg skrev at jeg ville ha det. (bare sånn for gøy)

Rett etterpå fikk jeg en kommentar der hvor en venninne informerte meg om at det var salg på Fam irvoll smykker hos coverbrands.no :D:D
Det tok meg ikke lange tiden før jeg var inne og snoket på smykker der. Og DEr, der var det! til en pris av svimlendes kun 238kr :D
needles to say, så bestillte jeg det med en gang, og i dag kom det, etter bare 2 dager ^^ Så creds til coverbrands.no for sykt rask levering :)Love it <3<3
Note to self...

IKKE sitt på ebay når du kjeder deg på jobb... Du ender bare opp med å by på ting for moroskyld, og plutselig vinner du budrunden...

Så, da får jeg dette i posten snart:Dette SWAT kostymet bestillte jeg med vilje da, har ønsket meg det i en evighet! Pris inkl frakt: 238krDette sminkebrettet derimot, vant jeg på budrunde :p Pris inkl frakt: 99kr

 

Gleder meg til å få tingene da, for jeg hadde et slikt sminkebrett, men det har forsvunnet... Gleder meg til å få det nye!

Q: Har du noen gang vunnet en budrunde du bare ble med på for moroskyld?

 
Rihanna 28.okt (DK)

Har to biletter til konserten Rihanna skal holde i Herning DK den 28.oktober i år.
Har DU lyst til å kjøpe de?

Gi bud, og legg ved e-mail, så sender jeg deg en mail om du vinner budrunden :):)

 
99 Questions

SIST:
1. Siste du drakk: Vann :)
2. Siste telefonsamtale: En kunde, sitter på jobb å svarer telefonen :)
3. Siste mottatte sms: Kusinen min, Line
4. Siste sangen du hørte på: Atle Pettersen - Save me
5. Sist du gråt: Husker ikke
6. Ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Kvinnfolk er kompliserte, og masete...
7. Har du noen gang vært utro: Ja, lang historie som jeg velger å ikke ta her...
8. Har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Pappa har en tendens til å la sjokolade ligge i stua... Jeg liker sjokolade.
9. Har du spist noe som er giftig: Hmm, tror ikke det...

ENTEN ELLER:
10. Dansing eller synging:
Oh, klarer ikke bestemme meg! Synging kanskje?
11. Cola eller Pepsi Max: Drikker ikke brus.
12. Jordbær eller bringebær: Jordbær, Norske jordbær
13. Facebook eller nettby: Facebook ofc
14. Svart eller hvit: Sort

DETTE ÅRET:
15. Har du fått nye venner i år: Ja, mange :)
16. Sluttet å være forelsket: Japp, deilig følelse!!
17. Ledd til du har begynt å gråte: Maaange ganger
18. Møtt noen som har forandret deg: Hmm, kanskje?
19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Har luket bort falske venner for lenge siden ;)
20. Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Ja, haters gonna hate :p
21. Kysset noen fra din top friends liste: Har ingen slik liste, men ja jeg har kysset en av mine beste venner :)

SANNHET:
23. Hvor mange barn vil du ha: Kunne tenkt meg å ha 2 :)
24. Har du kjæledyr: Nei, er ikke så glad i dyr jeg
25. Vil du forandre navnet ditt: Nei, jeg vil nok alltid hete Lisa Helen :) Etternavnet kan vel endres om jeg en gang skal gifte meg
26. Hvordan feiret du din siste bursdag: Med gode venner på favoritt utestedet mitt :) Høy champagne faktor!
27. Når våknet du i dag: va 10 tror jeg...
28. Hva gjorde du midnatt i går: Sov.
29. Nevn noe du IKKE kan vente på: Jeg liker ikke å vente generellt...
30. Sist gang du så pappan din: Noen timer siden :)
31. Hva ville du forandret i livet ditt: Er egentlig veldig fornøyd med hvordan jeg har det. Men en penthouse leilighet hadde ikke gjort no
32. Hva hører du på akkurat nå: Ser på Glee :)
33. Har du noensinne pratet med en person som heter Victoria: Det har jeg ja
34. Hva går deg på nervene akkurat nå: At jeg har en helsikkes huepine og 5 timer igjen på jobb
36. Hva er ditt virkelige navn: Lisa Helen
37. Sivilstatus: Singel
38. Stjernetegn: Tyren
39. Gutt eller jente: Jente
40. Alder: 22
41. Ungdomskole: Songdalen Ungdomsskole
42. Videregående: Kvadraturen Skolesenter - Helse og sosial, Strømsbu videregående - Hudpleie
43. Hårfarge: Kommunegrått...
43. Langt eller kort hår: Ganske kort etter at extencionsa ble fjernet

45. Høyde: 188

46. Er du betatt av noen: Uuuhm, no comment :p *rødme*
48. Piercinger: Tunga og lippa
49. Tatovering: 5 stk <3
50. Høyre- eller venstrehendt: Høyre

VILLE DU:
51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei, så absolutt ikke!
52. Sovet alene under åpen himmel: Nei, not gonna happen, skummelt!
53. Dumpet en venn framfor kjæresten: Hoes over bros <3
54. Ha sprunget naken ut på en fotballbane bare for å komme på tv: Nei o0
55. Brukt en hel dag på shopping: Uten å blunke
57. Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Jada, null stress!
58. Blottet deg for en du er glad i på web: Nei mye gøyere med slikt irl
59. Ha oppkalt barnet ditt etter deg: Vil gjerne ha en liten jente som skal hete Iris Helen, så ja.
60. Springet 1 mil bare for å se noen du er glad i: Nei

AKKURAT NÅ:
61. Spiser: Rosiner^^
62. Drikker: Vann

63. Nå skal jeg: Sitte her på jobb til 0700
64. Venter på: at klokken skal bli 0700
65. Hører på: Reklamepausen i Glee

FRAMTIDEN DIN:
66. Lyst på barn: Haha, fremdeles, ja
67. Lyst til å gifte deg: Ja

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?
69. Lepper eller øyne: Øyne
70. Kyss eller klem: Kommer anpå hvem
71. Høyere eller lavere: På lik høyde med meg, sånn ca
72. Eldre eller yngre: Eldre
73. Romantisk eller spontan: En fin kombinasjon
74. Fin mage eller fine armer: Armer
75. Tatovering eller piercing: Tattoo
76. Voldsom eller forsiktig: Kommer ann på situasjonen.
77. Forhold eller bare lek: Forhold.
78. Bråkmaker eller tilbakeholden: Midt på treet.

HAR DU NOENSINNE:
79. Kysset en fremmed: Japp
81. Mista brillene/linsene: Har mistet både briller og linser
83. Knust noens hjerte: Har nok det...
84. Fått ditt eget hjerte knust: Ja
85. Blitt arrestert: Nei, snill pike vøtt
86. Takket nei til en invitasjon til date: Ja
87. Grått når noen har dødd: Selvfølgelig
88. Likt en venn som er gutt: Ja

TROR DU PÅ:
89. Deg selv:
Ja
90. Mirakler: Hmm, sjebne og karma heller
91. Engler: Nei
92. Himmelen: Himmelen eksisterer ja, men om det er no der oppe utenom stjerner og det der... Det tror jeg ikke nei
93. Nissen: Neii :p
94. Kyssing på første date: Ja :)
95. Kjærlighet ved første blikk: Nei, jeg tror man kan bli betatt med en gang, men forelskelse skal litt mer til
96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Once again, no comment *rødme*
97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei
98. Tror du det er mulig å være trofast for alltid: Ja, dersom man virkelig elsker personen så
99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten:  Venner og familie

 

Ta utfordringen du og! :D

 
Ny header!

Her om dagen tittet jeg innom en blogg og så at jenta som hadde bloggen, lagde headere :)
Jeg spurte henne om hun ville lage en til meg og, og hun sa ja!!

Resultatet ser dere nå, hva synes dere??

Jeg er hvertfall superfornøyd :D

Så, tusen takk Anne-Marthe, du er flink :D

Besøk bloggen hennes her: http://ablogbyam.blogg.no/

 
Wiii

Gøy overraskelse på jobb! 
Noen jenter kom inn med mange slike til oss:  Det passet meg perfekt for jeg var litt veldig trøtt i dag, slik som dette:Men de som kjenner meg, vet at når jeg får koffein innabords, blir jeg slik som dette:Det kjennes litt ut som dette inni meg da:Og det passer meg veldig greit i dag tenk!
For jeg kan ikke være trøtt og fæl når jeg skal på kino med mamma i kveld!

Gleeder meg til å endelig få sett denne filmen:

 

Nå er jeg snart ferdig på jobb, for dere som ikke vet det, jobber jeg her:Her sitter jeg å svarer telefonen:)

Nå skal jeg rydde pulten etter meg og hjem for å lage middag :) Snakkes!

 
Helt sykt...(BÅDE DETTE BILDET OG TEKSTEN UNDER ER FRA FACEBOOK-SIDEN TIL SEAN KELLING!)

Denne teksten har jeg ikke skrevet selv, men kopiert fra facebook-profilen til Sean Kelling
"A picture began circulating in November. It should be "The Picture of the Year," or perhaps, "Picture of the Decade." It won't be. In fact, unless you obtained a copy of the U.S. paper which published it, you probably would never have seen it.

The picture is that of a 21-week-old unborn baby named Samuel Alexander Armas, who is being operated on by surgeon named Joseph Bruner. The baby was diagnosed with spina bifida and would not survive if removed from his mother's womb. Little Samuel's mother, Julie Armas, is an obstetrics nurse in Atlanta. She knew of Dr. Bruner's remarkable surgical procedure. Practicing at Vanderbilt University Medical Center in Nashville, he performs these special operations while the baby is still in the womb.

During the procedure, the doctor removes the uterus via C-section and makes a small incision to operate on the baby. As Dr. Bruner completed the surgery on Samuel, the little guy reached his tiny, but fully developed hand through the incision and firmly grasped the surgeon's finger. Dr. Bruner was reported as saying that when his finger was grasped, it was the most emotional moment of his life, and that for an instant during the procedure he was just frozen, totally immobile.

The photograph captures this amazing event with perfect clarity. The editors titled the picture, "Hand of Hope." The text explaining the picture begins, "The tiny hand of 21-week-old fetus Samuel Alexander Armas emerges from the mother's uterus to grasp the finger of Dr. Joseph Bruner as if thanking the doctor for the gift of life."

Little Samuel's mother said they "wept for days" when they saw the picture. She said, "The photo reminds us pregnancy isn't about disability or an illness, it's about a little person" Samuel was born in perfect health, the operation 100 percent successful. Now see the actual picture, and it is awesome...incredible....and hey, pass it on! The world needs to see this one!"
 

Penest.no

Dere som kjenner meg, vet vel godt at jeg sitter mye på chatten på penest.no. :) 
Jeg digger å sitte å snakke med folk der, bli kjent med nye mennesker og rett og slett bare kose meg :)
Ta turen innom da vel, og slå an en prat med meg og mange andre koselige folk!
Jeg kaller meg Honeylips der inne :) 

FAM IRVOLL !!!

Jeg ELSKER designet til Fam Irvoll! Hun har øyne for detaljer, en syk, men dritkul stil og hun lager unike plagg og smykker.
Da jeg var på Pinup Shooten i Oslo, fikk vi låne så mange smykker og klær vi ville fra Los Lobos. Needless to say, så gikk vi amok i smykkeavdelingen, da hele koleksjonen til Fam hang der :)

Her er noen av mine favorittsmykker designet av den fantastiske Fam Irvoll:


Jeg klarer ikke heeelt å bestemme meg for hvilke jeg liker best, men jeg digger det siste smykket hvertfall :) Og med fare for å bryte janteloven, så må jeg få si at jeg ser forbaska bra ut med det og:
Q: Liker du designet til Fam Irvoll?
Q: Syns du jeg kler smykket, og burde jeg kanskje kjøpe det? (Eventuellt ønske meg det til jul?)

 
IKEA

Det var en gang 3 jenter som kjedet seg og tok en impulstur til IKEA...

*Host* Ja jeg er en flink mongo!

Linn Cecilie er og flink mongo egentlig...

 
Fotballkamp i kveld :)

I kveld etter jobb, er det klart for fotballkamp!
Da vender jeg nesa mot Sør Arena for å se Start ''spille''.

Dere som har fulgt med i årets sesong, vet vel at Start ikke har gjort det særlig bra i år... Egentlig, spiller de faktisk helt på trynet dårlig :p
Men etter en lang jobbehelg, er det deilig å finne på no annet enn å sitte foran 3 pc skjermer og en telefon, så da Kristina spurte om jeg ville være med på kamp, var jeg ikke vond å be :)
Det gøye er at jeg blir så forbaska engasjert og! Særlig når jeg er sliten (noe jeg så absolutt er i dag), da er det godt å sitte å skrike etter noen fotballspillere som løper rundt på banen som hodeløse høns :)

Jeg savner da stemningen var som det på Sør Arena... Start har virkelig ikke gitt oss mye å juble for i år.

 

En som derimot har gitt meg noe å juble for, er denna karen*Sukk* Kan ikke alle bare se ut som Fernando Torres, og løpe rundt i bar overkropp? Da skal du se jeg engasjerer meg i fotball hvertfall!!!Eller som dette...Jeg hadde ikke klaget på dette heller...

 

Oh, nå drømmer jeg meg bort her! Fotball ja!

Blir moro dette :)

 

Q: Liker du fotball
Q: Hva synes du om Start sin innsats i år?

 
IDOL 2011, en flopp?

Jeg ser en del på American Idol, hvor nivået er skyhøyt, og folk som kommer videre fra første audition synger helt sykt bra.
Så begynnte det igjen i Norge, etter flere års pause var det atter en gang på tide å finne norske musikktalenter...

Jeg er så skuffet over nivået! Jeg syns ingen synger kjempe bra, alle havner liksom midt på treet...
Og nå i semifinalene, sitter jeg å ser, og jeg kjeder meg gjennom opptredenen til deltakerene. Jeg sitter igjen med tanker som ''Jøss, så lenge de synger'', ''Helt ok, men karaokenivå'' og ''så sykt kjedelig!''
Men når det er på tide for dommerene å si sin mening, roser de deltakerene opp i skyene! Det får meg til å lure på hva de hører som jeg ikke hører? Og er de redde for å gi krasse kommentarer i denne sesongen?
Jeg savner Tor Milde og Jan Fredrik Karlsen! De sydde hvertfall ikke puter oppunder arma på deltakerene...

I American Idol får de kommentarer som ''If your mum said this was great singing, she has been lying for you!''
Hvor har det blitt av dommere som tør å si ifra når en person synger like bra som jeg ville gjort en fuktig kveld på karaokebaren Trompeten i Oslo... (og nei, det er ingen bra ting å bli sammenlignet med)Q: Tror du de finner en superstjerne i år? Og i såfall, hvem?
Q: Hva synes du om årets Idol?

Besøk i helga :)

Hadde besøk av ei god venninne denne helga :)
Var sykt gøy, og jeg gleder meg til neste gang!

Siden bilder sier mere enn 1000 ord, legger jeg heller ut bilder ^^Det var de bildene vi fikk tatt, av den enkle grunn av at vi hadde mye anna å gjøre, og jeg fant ikke ut hvordan jeg fikk blitzen min til å funke :p (ja, jeg vet jeg er litt blond til tider)

Love you baby girl <3<3

 Videohilsen fra Down Under

 

Som noen av dere kanskje har fått med dere, bor min storebror, svigerinne og niese i Australia dette året.  
I dag fikk jeg (og en resten av familien) en liten videohilsen fra min bror og niesen min :)
Hun har lært å si Tante Lisa nå! :D 
Kan tro tante Isa felte noen tårer da ja! 
Savner dere kjempemasse, gleder meg til dere kommer hjem om 3mnd <3

  

Ekte kjærlighet har ingen grenser!

Noe av det vakreste jeg ser, er to mennesker som elsker hverandre, og ikke er redd for å vise det.
 Desverre er det mange som synes at når to mennesker av samme kjønn elsker hverandre, blir det feil og ekkelt.

I mine øyne er det ikke noe som er mer vakkert enn det!
Det står stor respekt ut av å tørre å stå frem som homofil/lesbisk, for i dagens samfunn er det altfor mange trangsynte mennesker som ikke godtar denne kjærligheten de føler.

En god kamerat av meg har blitt utsatt for blind vold på åpen gate, kun fordi han er åpent homofil. Dette har ikke skjedd han bare en gang heller! Men alikevel velger han å være like åpen.
Jeg blir så glad når jeg ser at han ikke lar dette endre han som person, og at fremdeles er den gode gamle kameraten min, til tross for at noen ikke kan klare å takle at han er homofil.
Jeg er så glad i alle vennene mine, og alt jeg vil for dem, er at de skal ha det godt å være lykkelige.
Om de finner kjærligheten med en person av samme kjønn gjør det meg ingenting, så lenge de har det godt :)

Jeg skulle så inderlig ønske at alle tenkte slik, men desverre er det ikke slik. Jeg kjenner folk som har fordommer ovenfor homofile og lesbiske. Og det gjør meg vondt å se... For er det ikke folk sin lykke som teller?
Hvordan kan man si ''Jeg vil at du skal være lykkelig, men ikke med noen av samme kjønn!''
Jeg er så heldig at jeg har MANGE venner som står åpent frem om at de er homofile eller lesbiske, og de betyr så mye for meg :)
Så om noen av dere leser dette, vit at jeg digger dere! Dere betyr mye for meg, og så lenge DU har det godt, er det alt som betyr noe <3
Jeg er selvfølgelig like glad i alle mine heterofile venner ;) <3

 

Q: Hva er ditt syn på dette??

 
HJELP!

Jeg har helt skrivesperre!
Jeg føler at i de siste dagene har alt handlet om sminke og slikt, og jeg vil ikke ha en blogg som handler om kun sminke!

Har du noen ideer eller ønsker om hva jeg kan skrive om?

Alle innspill blir satt stor pris på, og velger jeg å skrive et innlegg om temaet du fåreslo, linker jeg sevfølgelig til bloggen din :)

 
Dagens bilde 01.septJeg valgte dette bildet fordi Megan Fox er så ubeskrivelig vakker.
Jeg ble også veldig fascinert over sveisen hennes, og skal bruke dette bildet som inspo når jeg skal bruke tid på å stelle håret neste gang :)

 

Q: Megan Fox, HOT or NOT?

 
Pinup Photoshoot :)

Forrige helg var jeg på photoshoot med den dyktige fotografen Ameli fra Rockstudiio :)

Temaet var Pinup, og jeg er super fornøyd med bildene :D

 

 

 

 

 

Vi fikk låne klær fra Los Lobos i Oslo. Jeg syns alle skal ta turen innom der, for for ei skattekiste!!!

Smykket er og lånt derfra, og det er designet av den fantastiske Fam Irvoll :)

Ameli har stått for hår og styling, mens jeg tok meg av sminka :)

 

Q: Hva syns du om bildene?

 
Nytt og sunnere liv :D

Etter nesten 10 år som nikotinslave, har jeg nå endelig klart å kutte røyken!
Jeg har vært uten røyk i 5 dager, og det er så deilig å slippe det!!

 

Jeg har også begynnt å trene fast 2 dager i uka, hos Personlig Trener :)
Dette er noe helt nytt for meg, da jeg aldri har trent aktivt før :p
Jeg merker godt at musklene mine ble litt satt ut over at jeg bruker dem, da jeg er så inni granskauen støl:p

Jeg gleder meg masse til å se resultater!! :D:D

 

Q: Trener eller røyker du?

 
TIL SALGS!

Jeg har en trimsykkel som jeg ikke bruker og ikke har plass til her hjemme.
Så derfor har jeg nå bestemt meg for å selge den til høyest bud!

Den kostet ca 2000kr ny, og er i samme stand, da jeg sikkert ikke har brukt den mere enn 30min.

Jeg har rett og slett ikke motivasjon nok til å sette meg på sykkelen, så den står her, ubrukt slik den har gjort det siste året...

Sykkelen kan hentes her i Kristiansand så fort som mulig :)

 
 

Håper noen der ute vil få mere bruk for sykkelen enn jeg har hatt!

 

En liten ting som irriterer meg...

Folk som går inn på innleggene mine og kommenterer ting som ''Jeg har en konkurranse på min blogg!'' ''Kommentere på bloggen min?'' osv...

Jeg syns det er en unødvendig måte å reklamere for bloggen sin på! Og ikke minst veldig irriterendes...

Jeg svarer bevisst ikkje på slike kommentarer! Så dersom du fikk lyst til å reklamere på bloggen min, eller trygle og be om kommentarer, så skal du vite at du blir ignorert fra min side...
Eneste unntaket er om du har skrevet om noe liknendes, og vil vise meg innlegget med ditt syn på saken, da kan jeg heller ta turen innom :)

 

Opplever dere at dere får mange slike kommentarer?
Hva tenker DU om slik reklamering?

 

 

 

10 ting jeg liker om meg selv!

Jeg fant et innlegg på en blogg her, hvor hun skrev et innlegg med 10 ting hun likte med seg selv. Og jeg synes det var en super god ide!
Vi jenter tenker altfor mye negativt om oss selv, og det gir oss lav selvtillit, noe som ikkje er en positiv ting!
Tenk om vi bare hadde tatt oss tid til å faktisk tenke fine ting om oss selv, hvor mye det ville hjulpet oss i det daglige!

Så jeg tar utfordringen, jeg SKAL finne 10 ting jeg liker med meg selv^^

1: Jeg er kjempe fornøyd med øynene mine^^
2: Jeg har lange, flotte bein! (114cm)
3: Jeg liker hendene mine :) Har alltid fått høre at jeg har ''pianofingre''
4: Jeg har fin munn :)
5: Jeg er en god venninne.
6: Jeg er flink til å snakke for meg, og jeg er stolt over at jeg ALDRI bruker vold som en løsning!
7: Jeg har en fin rygg (litt rart :p)
8: Jeg er utadvendt og lett å snakke med :) Blir kjent med nye mennesker over alt.
9: Jeg er flink med makeup
10: Jeg har et ansikt som kler briller :) (Passer meg ypperlig, da jeg er rimelig nærsynt:p)

Og jeg kom faktisk på en ting til, så tar meg den friheten og lager et punkt til!
11: Jeg digger hudfargen min! Jeg ser solbrun ut hele året, uten bruk av solarium eller selvbruning! Blir ofte tatt for å være mulatt :p

 

Såånn! Dette tok meg vel rett rundt en halvtime, og gud hvor godt det føles!
Vi burde alle bli flinkere til å se positive ting med oss selv, ikke bare rakke ned på oss hele tiden! Gir noen deg et kompliment, ta det til deg, si takk!

Så nå utfordrer jeg DEG til å gjøre det samme som jeg har gjort her! Du vil bli overrasket over hvor godt det føles etterpå :)

 

 

:0

Oh shait!
Leeenge sia sist jeg oppdaterte nå! Har skjedd utrolig masse de siste ukene, skal få skrevet et lengre innlegg med bilder og slikt, for akkurat nå sitter jeg på jobb gitt :p
Det kommer nok et innelgg i morgen ettermiddag, for jeg har jobbehelg, så blir minimalt tid til blogging desverre... Jobbe, sove og ete :p

 

Slenger med et lite bilde fra shooten jeg var på i april ;)

Hva skal dere denne helgen??

 

Konkuranse!

Jeg er med i en konkurranse hvor jeg kan vinne hairextencions til halv pris!

Vær så utrolig snille å stem på meg? Det hadde gjort året mitt perfekt!

http://rockstudiio.blogg.no/1306748596_konkurranse__hair_ext.html?c=1306751556781

Alt du trenger å gjøre, er å legge inn en kommentar på innlegget hennes hvor du skriver ''Lisa''

På forhånd takk <3

 

Gårsdagen :)

I går fant jeg og lillesøss ut at vi skulle teste ut en ansiktsmaske jeg så oppskriften på på en blogg jeg leser http://aperfectday.blogg.no/1306494940_egg_og_sitron.html . Den inneholder eggehvite fra 1 egg og 5-10 dråper sitron.
Resultatet etter 15 min var en ren og silkemyk hud! Dette er jo kjempe billig og enkelt og lage, så jeg har funnet en ny favoritt nå^^Senere på kvelden stakk jeg til en kompis og drakk vin ++ før vi gikk på byen for å danse og ha det gøy^^Hadde en kjempe bra kveld^^

Q: Hva har du gjort i helga?

Graham Norton :)

Akkurat nå, sitter jeg på jobb med en stor kopp te, noen brødskiver med ost og Graham Norton Show på tv'en :) En kjempe digg fredagskveld spør du meg^^


Hva har du gjort i kveld?

 

Nytt design :D

Takk til min kjære lillesøster som har fiksa på designet mitt! Det ble akkurat slik jeg ville ha det jo^^

 

Hva mener du? Finere nå eller før?

 

Sterke meninger?

Jeg har en profil på iflirt.no. Der har jeg skrevet at jeg mener tattoo er kjempefint, og et stort pluss på det motsatte kjønn.
Jeg fikk et brev av en kar der, som tydeligvis ikke var enig med meg...

Han skrev:
TATTOO er det STORT minus ..viste du ikke det?
står så i media ..kjørt statistikker på det
wannabee`s er UT bebe ..
kom hit skal jeg vise deg hvorfor? ;)

Jeg lo litt for meg selv og svarte:
Er ikkje det smak og behag da? Jeg mener tattoo er kunst!

Ville han gi seg da? NEIDA! Jeg får så:
ok ! men det er sjelden ..
for 15 år siden var det kanskje sånn, komis av meg har portrett av barne sine osv.. noen av hvor de har vært/seilet/bodd/..
men i dag er det en dårlig mote greie..
"kjør ræva full av bol ..ta tribal tattoos ring i øret så drar du damer..
samme om du ser ut som en torsk i trynet?"
mener så et reality prog engang med små guttevalper med masse hype påtatte duste tattoo`s måtte skur av ..

mener om du tenner på sånt og ikke rene pene rå mannfolk med stol snurrebass og ordnet økonomi er du på feil spor ;)


Jeg gadd rett og slett ikke svare, for jeg mente han ble veldig kritisk, og at han ikke godtok mine personlige meninger...
Men tror dere tufsen ga seg med det? NEIDA! 1mnd etter, fikk jeg ENDA et brev fra han

Der skrev han:

HAHA ! tørte ikke respondere her nei...
for du vet jeg har rett !
99% av alle tattoos som tas i dag er en teit mote greie
men har du sett den reklamen på TV ..den der hvor det er mange som er portretert med tattoos og så han gamle sjømann med briller som har sånn " young free and single" tattooèrt
kanskje litt flerer som burde tenke seg om når de tar tattoos eller dop

Jeg svarte:
Jeg mener det er opp til hver enkelt å bestemme hva dem synes er fint! Du mener kanskje tattoos er teit, jeg mener det er kunst. Jeg er glad i alle 5 tattoo'sa mine, og gleder meg til å få flere :)

 

SÅ mitt spørsmål er: Er det virkelig slik i dagens samfunn at man skal bli så til de grader kritisert for sine egne meninger?
Kan det hende at han ikke passet beskrivelsen av det jeg liker, og fikk litt komplekser så han måtte rakke ned på det jeg ser etter?

Jeg syns det er sprøtt at han skal angripe meg på den måten, fordi jeg ser på kroppen som ett lerret og tattoos som kunst!

Selvfølgelig, han skal få mene det han vil, jeg forventer ikke at vi skal komme til noen enighet, men jeg vil respekteres for MINE meninger!


Hva mener du om tattoos?

 

Min dag^^

Kan begynne med å fortelle at jeg i går kveld i 6 tiden sovna som en stein, skulle bare ta en liten cowboystrekk, men endte opp i cowboykoma og våknet 4 timer senere...Needless to say, så hadde jeg problemer med å få sove til ei rimelig tid natt... Jeg sovnet vel rett rundt 01:00 og våknet igjen klokka 03:00, lys våken (JIPPI). Etter mye sovne-våkne-sovne-våkne så ringte vekkerklokka klokka 09:00.

Da var det på tide å stå opp, og dere som kjenner meg, veeet at jeg trenger mye søvn (da gjerne sammenhengendes, ikke rykkvis) Så jeg var mildt sagt trøtt i trynet når vekkerklokken ringte. :p

Men det hjalp veldig å komme seg inn i dusjen med radioen på full gnu :p Litt av et syn der jeg står med håret til alle kanter, sminke nedover trynet i bare undertøyet og danser til Lady Gaga's Born this way :p

Jeg brukte lang tid på badet i dag (med vilje) for å gjøre meg klar til et viktig møte... Men før møtet skulle jeg treffe ei god venninne i byen for å ta en kaffe^^

Møtet gikk så som så, fikk ikke det utfallet jeg ville ha... men ingenting er avgjort ennå, så nå er det bare å smøre seg inn med tålmodighet og vente på resultatet :)
Kryss fingra for meg folkens! Jeg HÅPER så inderlig at ting kan gå min vei litt...

Da jeg kom hjem på ettermiddagen, var jeg sliten psykisk etter møtet, så gikk bare å la meg igjen, med tanke på at jeg skulle jobbe natta... 1 time søvn fikk jeg før jeg våknet atter en gang, lys våken...

I halvsvima gikk jeg opp og satte meg i stua, og der satt jeg til klokken var 22:30 og det var på tide å kjøre til jobb...

Så, her sitter jeg da, på jobb og ser på teite programmer på tv for å få tiden til å gå :p

Ja jeg vet, dette var et veldig uinterressant og teit innlegg, men det kalles tidsfordriv og mangel på ting å skrive om :p

 

INSPO

Her er noen bilder i en stil jeg elsker og forguder, Rockabilly /Pin up:


Har dere noen bilder eller stiler som inspirerer dere?

 

Puppekake og bursdag

På fredag fikk jeg besøk av Edel (bakebuddie) og vi gikk løs på prosjekt Puppekake!

4 timer brukte vi! Gudd å vi stressa med sjokoladekrem, smørkrem, MMF, bygge kaka ++

Vi tok utgangspunkt i en helt vanlig langpanne sjokoladekake, og jobbet utifra det.

Slik ble det:

Nå skal det sies, at vi har ALDRI laget noe som dette før!

På lørdag var jeg en tur i byen for å finne nytt antrekk til bursdagsfeiring og 17. mai. Etter mye leiting, fant jeg en kjole i skikkelig pinup stil :)
Stikkord for kvelden
Champagne
Jordbær
Gode venner
Tale
Bøtte med is over huet
Kebab
Bursdagsdrink
+++

Alt i alt hadde jeg en perfekt kveld!

På søndag 8.mai fyllte jeg 22 år, og tok derfor turen ut til mamma for å spise god middag og kake :) Needless to say, jeg liker bursdager!

Så, takk til dere som kom og feiret med meg på lørdag, dere er best! Og takk til Havana ETC som gjorde kvelden min perfekt!

 

Flyttet :)

Jeg bor hos min far, og i 1,5 år nå har vi bodd i en hybelleilighet i under etg. hos en kjempe koselig dame :)

Det har hele tiden ligget i planene våre at sensommer/høsten 2011 skal vi flytte til et hus rett ved jobb.

Men 1.Mai flyttet vi til Søgne (ca 1,5 mil utenfor krsand sentrum) i min bror og konen sitt hus. Her skal vi bo frem til 1.Juli da vi flytter inn i det huset rett ved jobb som planlagt.

For dere som har fulgt litt med her, så bor min storebror, konen hans og deres datter bor i Australia dette året, så de leier derfor ut huset sitt. De trengte noen som kunne flytte inn raskt etter litt turbulens med forrige leietaker, så derfor pakket vi sakene og flyttet inn i huset dems for en liten periode.

Det er veldig rart å være i huset dems uten at de er der... Det får meg til å savne de enda mer! Nå har det gått 5mnd siden sist jeg så dem, og det er veldig vanskelig å være så langt borte fra dem!

Jeg gleder meg kjempemasse til de kommer hjem igjen, det skal bli så godt å ha de her!!

Dere er GULL verdt!
Utrolig glad i dere :):)

 

Cupcake girls

I dag fikk jeg besøk av min nye nabo, og kjempegode venninne Edel! Og vi var plutselig i bakehumør, så da ble det full shopping i kakeavdelingen på ICA :D

Muffins stod på menyen, og her er resultatet!Hello Kitty!Glasur that is!Heile slektaVi er flinke!! :D

Det er nesten for galt å ete disse søtnosene jo :p

 

Wolford!

I'm in love!

Jeg ELSKER strømpene fra Wolford :D

Det er ett par strømpebukser/leggings jeg har sikla på ei goood stund nå, som jeg bare måtte kjøpe meg i dag, De ropte på meg. Jeg lover...

 Det er med ekte lisser utenpå strømpebuksene, og fytti å lekre de er!!

Du får kjøpt de hos Wolford butikkene, her i Kristiansand ligger den butikken i skippergata :)

 

Photoshoot

For ett par uker sia var jeg i Tvedestrand å tok litt bilder :)
Det er samma fotografen som tok bildene av min søster da jeg var med henne som makeup artist :)

Jeg kommer ikkje til å legge ut alle bildene her, men dere får se noen av de hvertfall ;)

 Hva synes du?? :):)

 

E.L.F!

Jeg har fått pakka mi fra ELF :D

Alltid like gøy å bestille sminke derfra, for jeg får så mye fint, til en veldig billig penge :D
Jeg betillte sminke derfra for ca 1,5 uke siden, og i dag fikk jeg pakken^^2x Eyelid Primer
1x Lip plumping glaze (har denne i en annen farge fra før, LOVE IT!)
1x Eyeliner i fargen Plum (Dyp lilla)
1x Eyeshadow som matcher fargen på eyelineren
1x All over coverstick som skal være bra over mørke ringer og røde punkter.
1x LipglossGet The Look-kit!
1x mascara
1x Black Eyeliner
1x Eyeshadow kost
3x øyenskygger i 3 forskjellige farger
1x Pencil Sharpener til Eyelineren
1 par falske vipper med lim.

Alt dette fikk jeg for ca 220kr INKL frakt!!! :D:D

www.eyeslipsface.no

En liten oppfordring :)

En ting jeg vet, er at vi jenter er ekstremt flinke på å dømme andre jenter... Etter hvordan de ser ut og hvordan de er...
Nei jeg mener ikke at alle jenter er slik, men veldig mange...
Dette skaper ekstremt mye negativitet!!!

SÅ jeg har tenkt på en ting, og gjort dette mange ganger...
Om jeg tenker noe negativt om en person, så holder jeg rett og slett kjeft! Det kommer ingenting godt ut av å rakke ned på andre!!!

En ting jeg har gjort MASSE, er at dersom jeg tenker noe fint om en person (fremmed eller noen jeg kjenner) så sier jeg det til h*n!
Tenk å bra du kan få vedkommende til å føle seg!
Det koster meg ingenting å gi komplimenter, men det kan gjøre en person sin dag hakket bedre :)

Ei gang var jeg på byen, og la merke til at ei var DRITKUL på håret. Jeg gikk bort til henne og fortalte henne hvor fantastisk hun så ut. Og hun ble helt blank i øynene, ga meg en klem og sa ''Takk! Jeg kommer rett fra frisøren og var skikkelig i tvil om jeg likte sveisen eller ikke!!'' Også smilte hun :)
Det fikk meg til å føle meg bedre som person, og det gjorde hennes dag bedre og :)

Det koster så lite, men gjør så mye!!!

:)


Funnet :D

I går, satt jeg sammen med en koselig gjeng hos Tove (hun venninnen min som mistet katten sin). V

Vi koste oss med god drikke og godt selskap.
Plutselig banket det på døren, og Tove gikk for å åpne, der stod naboen og sa at h*n hadde sett katten utenfor nå nettop! Tove løp ut og kom tilbake med et stort smil og en sliten kattepys :D:D:D

Var kjempe godt å vite at alt gikk bra med han, og digg for Tove å få han hjem igjen :)

 

SAVNET!!!

Lillegutt har gått seg vill!
Hjelp oss å finn han? Pysen vår er en snart 1 år gammel hannkatt, innekatt siden vi bor i KrSand sentrum, i løpet av natten har han gått ut på taket (som han har gjort hver dag siden han flyttet til oss) men i natt har han enten falt ned eller funnet en veg ned fra taket til gaten under.
Hjelp oss å finne han igjen før han vandrer for langt ?
Det er ikke mer enn ca 3 meter ned, så jeg tviler på at han er skadet, huff, håper ikke det i hvert fall, men han er ikke vant til å være ute, og det er godt mulig han derfor gjemmer seg til det blir mørkt igjen.
Skippergata helt oppe ved Markens er området.
Han er langhåret grå med hvitmønster slik at det nesten ser ut som han gråter. (nede del av sniket , bryst og mage + alle potene) Nydelig kattegutt. Veldig kosete og oppmerksomhetssyk, men løper hvis det blir for mye folk rundt han.. kan trygt løftes opp, han liker å bli holdt trygt og varmt i menneskearmer. Maler ofte, men veldig, veldig lavt, må ha hodet inntil kroppen hans for å høre det.
Jeg er kjempebekymret for han :(

Har DU sett lillegutt, vær så snill å ring  99563705 !!! (Da kommer du til ei god venninne av meg, det er hun som eier Lillegutt)

 

 

Minipizza!

I dag lagde jeg en minipizza som jeg bare må dele med dere^^

Jeg har valgt å lage den på en sunn måte, fordi jeg passer på kostholdet mitt :)

Så derfor valgte jeg pitabrød av fullkorn, i stedet for hvitt hvetemel.

FYLL
- Stek en halv løk
- Kutt opp chilimarinerte hvitløksfedd (slike man får kjøpt på glass) ca 4stk (marinerte hvitløksfedd er mye mildere enn vanlige hvitløksfedd.)
- Stek disse i pannen så de er gyldenbrune. Ta de til sides på en tallerken.
- Stek så 300/400gr karbonadedeig.
- Ta løken og hvitløken oppi med karbonadedeigen
- Ta en boks med tomat og ca 10 av de hvilimarinerte hvitløksfeddene i en beholder, og mos dem med stavmixer.
-  Bland tomaten og hvitløken sammen med karbonadedeigen i pannen.
- Tilsett krydder etter smak. Selv valgte jeg paprikapulver, chilipulver, løkpulver, salt, ferskkvernet pepper, pizzakrydder og en kjøtt kraftterning.
- La dette stå å putre litt på platen (ca 5min)

Ta fyll på pitabrødene, dryss på litt mais og legg over 3 skiver ost på hver. (prøver å holde ostinntaket minimalt)...

La stå i ca 10 min i ovnen på 200 grader til osten er helt smeltet.

 

Bon Apetitt!!

 

 

Lykke til :D

 

Dag 28 - 30

Aiaiai... Jeg henger etter!!!

Dag 28 - Noe du savner ?
Jeg savner storebror, svigerinne og niese! Hver gang jeg titter innom bloggen deres, får jeg skikkelig klump i halsen, det er så tungt å være borte fra de så lenge! det har gått snart 4 mnd, og det er 7mnd til de kommer hjem igjen... Hvordan skal jeg takle det aa?? Det hjelper å vite at de har det bra der nede, at de koser seg masse :)

Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene?
Nå trivelsvekta mi :)

Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden?
Oppturer:
Sjekke selvangivelsen, nye bekjentskaper/venner, være med å sminke lillesøss, VÅR!, Start kamp, Bergen turen!

Nedturer:
Jeg velger å ikkje huske på de negative tingene :) det får meg bare deprimert å skulle tenke på negative ting hele tiden :) Så jeg vender nesa fremover og griper hver dag for det den er verdt! :D

 

:)

Good morgen folkens!!

Nå er det under et kvarter til jeg kan hjem fra jobb, og under dyna hjemme! Gleder meg!!

Jeg er veldig glad jeg har en jobb hvor jeg ikke møter kundene, for makan jeg ser utrolig trøtt ut nå!!!

 Har jeg ikke lekkert morratryne??

Men ja, god natt eller god morgen folkens!

zzzzZzzzZzzzzZzzzzzZzz

 

Dag 24 til 27

Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om ?
 Zodiac!


Handler om er seriemorder, og politiet sin jakt på å løse hans gåter for å få arrestert han. Utrolig spennendes film, basert på en virkelig historie!


Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor?
En mann som virkelig fascinerer meg, er forfatter, professor, og artist Jo Nesbø! Han er fantastisk allsidig, og ikke minst, god på alt han gjør! Jeg har lest alle bøkene hans om Harry Hole, og noen av scenene i disse bøkene, er så syke, og bra skildret at man sitter igjen med inntrykket av at forfatteren har noen skruer løse...
Han har selv sagt i et intervju at leserene må tro han er syk :p
Så disse bøkene mååå dere alle lese!
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Hmm, det var et vrient spørsmål! Jeg vet ærlig talt ikke! Men jeg prøver å velge mennesker som kun vil meg godt her i livet! Jeg vil ikke omgås folk som ikke har gjort seg fortjent til å være i mitt liv, og være min venn! Så om folk gang på gang viser seg å såre meg, så gidder jeg rett og slett ikke bruke tid på dem :)

Til gjengjeld sitter jeg igjen men en gjeng HERLIGE venner, som bare vil meg godt! Og det er gjensidig :D Jeg vil at alle mine venner skal ha det best mulig, og gjør det jeg kan for å være en god venn tilbake :)

(Jeg vet ikke om det svarte på spørsmålet i det hele tatt, menmen)

Dag 27 - Et problem du har?
Jeg har en stygg og irriterendes uvane. Jeg får nupper på armene, klorer på dem, får sår, og klorer på de... så armene mine er fulle av arr :p Såå vet dere det om dere ser det på armene mine en dag :p

 

Dag 23

Bilder av fem attraktive kjendiser ?

 Robert Downey Jr <3Katherine Moenning <3Johnny Depp som Jack Sparrow <3Angelina Jolie <3Jared Leto <3

 

 
 

 

Dag 16 - 22!

Jaja, jeg vet, jeg er ikkje flink til å oppdatere :p

Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk?
Jeg liker masse ''populærmusikk'' syns det er masse bra beats ute å går nå, mye gøy musikk som får meg til å ville danse :DDag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året ?
Årets høydepunkt: Turen til Bergen!
Fytti for en genial tur :D Ble kjent med masse nye folk, festet, og slapp alle hemninger! Jeg gleeeder meg til neste gang folkens! Love u all <3

Årets nedtur: At min bror, svigerinna mi og niesa mi flyttet til Australia... Savner de kjempe masse!
Gleder meg til å møte dere igjen i November <3<3


Dag 18 - Hva tror du på?
Jeg tror på meg selv! Jeg eksiterer i MITT liv :)


Dag 19 - Fortell om familien din ?
Mamma: Fyller 48 i august. Bor ca 20 min unna meg sammen med lillebror og lillesøster.
Pappa:  Fyller 47 i mai (2 dager etter meg) Jeg bor sammen med han.
Storebror: Peter, fyller 25 i juli, gift med Therese som fyller 26 i August. Sammen har de ei nydelig lita prinsesse som fylte 2 i februar.
Lillesøster: Andrea, fyller 16 i oktober.
Lillebror: Kjetil, fyller 14 i desember


Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Utdanning er veldig viktig!!!

Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine ?
The L Word, Digger den serien!Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Hmm, jeg vet ikkje jeg... jeg tror jeg har blitt litt tryggere på meg selv, og at jeg tør å si ifra dersom jeg føler noen behandler meg dårlig. Sånn utseendemessig, har jeg gått fra platinablond til brunette. Og jeg må si jeg trives best som brunette :)

 
Penest.no

<script language="javascript" src="http://penest.no/js/widget/widget.js"></script>
<script language="javascript" >
PLIKE.key = '3685c7d8c49faf511a9741eaef9dca07';
PLIKE.id = '173874';
PLIKE.init();
</script>

Dag 15

''Dine favorittblogger?''

www.lynnaes.wordpress.com - Min bror og hans lille familie sin blogg :)www.byadinajb.blogg.no - Ei venninne sin blogg, den er morsom, inspirerendes og koselig

 

Dette er vel de to jeg leser mest :) Ta en titt!!

 

 
Dag 14

''Ditt tidligste minne ?''

Mitt tidligste minne var fra jeg var ca 3-4 år gammel.
Min storebror ga meg gyngehesten sin som en gave :) Jeg ble superglad, og synes han var såå snill!

 

Dette bildet fant jeg på google, men det gøye er at den så AKKURAT slik ut!!! :D

 

 

Dag 12 og 13

Dag 12 ? Beskriv dagen i punkter.

 • Våkne 09:30
 • Dusje leeenge
 • Innse at man har dårlig tid
 • Bli hentet 10:45
 • Legen 11:15
 • Hente medisiner
 • Buss til byen
 • Møte Renathe
 • Lunch
 • Møte Gro
 • Hjem
 • Lage wok til pappa
 • Til Ronny
 • Se på tv og snakke
 • Hjem
 • Sove

Dag 13 ? Et sted du vil flytte til eller besøke?

Jeg vil besøke maaaange steder, oppleve nye kulturer :D

Jeg har en stor drøm om å flytte til et sted hvor det er sommer hele året! det hadde passet meg ypperlig! Noen som har noen bra steder å anbefale??

 
Dag 8, 9, 10 og 11

Ja jeg vet, jeg henger etter? Har vært mye opptatt så har rett og slett ikkje fått oppdatert her de siste 4 dagene? Ja, shame on me!

Dag 8: En tid når du var tilfreds med livet ditt ?
Jeg er faktisk veldig fornøyd med livet litt nå :) Jeg har gode venner rundt meg, og ting går bra :)

Dag 9 ? Hvordan du håper fremtiden vil være ?
Hmm, dype spørsmål her! Jeg vet ikke egentlig? Jeg håper jeg får en lykkelig fremtid, rett og slett!

Dag 10 ? Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss?
Ooh! Well, jeg var 14? Og jeg trodde jeg elsket denne gutten (haha, hvem trodde vel ikke det når de var en liten shitkid eller?) Han var min første kjæreste, og alt var veldig stas ;p Jeg husker godt første gangen han kysset meg, og hvor mye sommerfugler i magen jeg fikk :p Det var en fin opplevelse :)

Dag 11 ? Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene?
Jeg har verken iPod eller iTunes faktisk :p Og telefonen min er teit, shuffle funker ikkje der? Så sånn er det! Noen som vil kjøpe en iPod til meg??

 
Dag 7

?Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din??

Jeg er da født 8.mai, det vil si at jeg er føst i stjernetegnet TyrenI følge denne er jeg kjærlig, moden, sikker, til å stole på, rolig, lojal, snill og vennlig?

Well, ja jeg kan være alle disse tingene, selvom det er tider hvor jeg ikke er rolig i det hele tatt, og tilfeller jeg er veldig umoden. Men ellers føler jeg vel egentlig at disse tingene stemmer rimelig bra!

Og grønn er desidert en av mine favoritt farger! så det var jo kult! :p

 

Egentlig, er jeg ikke interressert i astrologi i det hele tatt, så jeg vet ikkje om jeg er en typisk tyr? Noen som vet hva som kjennetegner en tyr, bortsett fra det random bildet jeg fant på google?

 
Dag 5 og Dag 6

Beklager for at jeg ikkje fikk lagt inn no innlegg i går, var rett og slett ikke hjemme hele dagen?
Så, da slår jeg Dag 5 og dag 6 sammen :)

?En del av livet ditt du ikke savner??

Jeg savner ikke den tiden jeg var skikkelig deprimert, og så ikke lyst på noe. Det var en periode hvor jeg var helt i kjelleren, og vil ikke tilbake til det i det hele tatt!!
Så nå nyter jeg at ting i livet mitt begynner å ordne seg, og møter dagen med et smil :) HERLIG!

?Skriv 30 interessante fakta om deg selv ??

Å hjelp! Detta kan bli spennendes, og ta litt tid :p Og jeg kom ikkje på mye interressant om meg selv, så ble bare en del teite fakta om meg

1:  Jeg har en positiv utstråling
2: Jeg er ærlig og snakker rett fra levra
3: Jeg har sære tvangstanker :p Som f.eks, når jeg spiser noe, må jeg tygge like mye på hver side i       munnen, om ikkje blir alt feil :p
4: Jeg hater snø og glatta, pga kneskader som gjør at jeg får de ut av ledd i hytt og pine
5: Jeg er aaaavghengig av internett, og spesiellt facebook
6: Til tider har jeg skikkelig tåpelig humor, kun jeg som ler :p
7: Jeg har mine blondemoments, hvor jeg skulle ønske jeg bare hadde holdt kjeft
8: Jeg røyker og snuser
9: Jeg digger reality serier! Paradise hotel er en av de gøyeste!
10: Jeg liker ikke dyr? med noen få unntak
11:  Det går ikke en dag uten at jeg hører på musikk
12: Jeg har 2 piercings, en i underleppa og en i tunga
13: Jeg har 5 tattoos
14: Jeg er utdannet hudpleier, men jobber på taxi sentralen hos Taxi Sør AS.
15: Jeg har bursdag på Norges frigjøringsdag, 8.Mai
16: Mange mener jeg har litt mannehumor, grov, grisete og drøy
17: Jeg bor i Kristiansand hos min far
18: Jeg er 1/4 Dansk, og veldig stolt av det!
19:  Mange mener jeg likner på Pink oO
20: Noe av det mest attraktive jeg vet om, er selvironi
21: Jeg er 1.88 høy
22: Jeg kan være flink til å lage mat, når jeg gidder :p
23: Jeg elsker sminke, og alt som har med sminke å gjøre!
24: Jeg kaaaan være tålmodig, men da skal jeg være glad i vedkommende for å ikkje klikke mongis
25: Jeg er ambisiøs, men har en tendens til å gi litt fort opp
26: Er jeg ute på fest, har jeg 99% av tilfellene tyggis med meg, avhengig når jeg drikker!
27: Jeg er en varm person
28: Jeg er til å stole på!
29: Til tider kan jeg være en smule lekende
30: Ooog, jeg har en myk og god valkemage :p

 

Såeh ja, det var 30 veldig random ting om meg :p


Dag 4

Ditt syn på religion?

Well?

Selv har jeg ingen religion, jeg ser på meg selv som en atheist, en ikke-troendes?

Men, når det er sagt så har jeg full respekt for folk som har en religion! Så lenge de repsekterer at jeg ikke tror :)

 

Dette kan være et veldi vanskelig tema, folk blir fort veldig engasjert når man begynner å diskutere dette med religion?

Så alt jeg har å si er, respekter meg, så respekterer jeg deg :)

 
Dag 3

?Ditt syn på narkotika og alkohol??

Narkotika:
Hvor skal jeg begynne?
Jeg har nulltoleranse for narkotika!
Jeg har sett hvor mye det har ødelagt og påvirket mennesker rundt meg.
Da jeg var 16, var jeg involvert med en som var dopmisbruker. Jeg var utrolig glad i han, Han var så herlig! Han var noen år eldre enn meg? Foreldrene mine fant ut av hva han drev med, og at jeg var altfor involvert med han, og satte foten ned og ba meg strengt sende en sms til han hvor jeg sa jeg kom til å bryte all kontakt. Tårene rant, jeg sendte meldingen og satt igjen med hjertesorg?
Jeg ble kjempe sinna, hvordan kunne foreldrene mine ta fra meg en person som betydde så mye for meg?
Etter dette traff jeg han en gang, ved en regn tilfeldighet, på rutebilstasjonen i Kristiansand?
Jeg så at han så veldig sliten ut, han var ikke den samme personen jeg var blitt så glad i?
Ett par uker senere fikk jeg telefon fra en felles venninne av oss, hun ga beskjed om at han hadde kjørt seg ihjel. Front i front med en lastebil, i sterk amfetaminrus?
Jeg tror ikke jeg trenger å fortelle hvor knust jeg var. Det er fortsatt dager hvor jeg tenker på han, og tårene kommer i øynene.

Dette får meg til å tenke, hva om ikke foreldrene mine hadde sagt jeg skulle kutte all kontakt? Hvor hadde jeg vært i dag da? Hva om jeg hadde falt for fristelsen og prøvd narkotika selv?

Så selvom jeg var kjempe sinna for at de tok han bort fra meg på den måten, er jeg på en måte takknemmelig i tilleg?

Denne historien forteller vel litt hvordan mitt syn på narkotika er?

Jeg klarer ikke forestille meg hvordan du hadde det før du døde Thor, men jeg savner deg den dag i dag? Hvil i fred <3

Alkohol:
Jeg drikker selv alkohol, så her er jeg mere åpen? Men det finnes jo grenser! Starter du hver dag med ei pils, har det gått for langt!
Jeg kjenner folk som drikker en smule mer enn hva som er fornuftig, og det er veldig trist å se? Men jeg mener alikevel ikke at det kan sammenliknes med narkotika.
Jeg syns det å drikke av og til, uten å bli sanseløst drita, er kjempe greit :) Men vent til du er 18, for da har du mere kontroll på hva du putter i deg, og hvor mye du tåler :)

 

Dette er vel det mest personlige innlegget jeg noen gang har skrevet her på bloggen, håper dere føler dere kanskje ble litt bedre kjent med meg som person nå :)Dag 2

?Hvor vil du være om 10 år??

Om 10 år ser jeg meg selv boende for meg selv (eller samboer) i en leilighet jeg eier.

Jeg er egentlig ikkje en person som planlegger livet mitt så langt frem, jeg liker å ta ting mere på sparket :p

Men om jeg skal drømme, vil jeg være gift, og ha en unge, kanskje to 
Litt rart å se for seg egentlig :p

 

Hvor ser DU deg selv om 10 år?

 
Dag 1

?Fortell om forholdet du er i nå, eller om singeltilværelsen?

Jeg er singel, og det har jeg nå vært i snart 2 år?
Jeg trives godt alene, men til tider skulle jeg ønske jeg hadde noen å dele spesielle øyeblikk med :)
Tror vi alle har det slik til tider :p

Jeg er ganske sær slik, jeg går veldig fort lei av folk egentlig :p Så lengste forholdet mitt varte i 2,5 mnd, og da var jeg møkk lei den siste måneden :p

Men en vakker dag håper jeg jo å finne en jeg kan tilbringe livet mitt med, en jeg ikkje går lei av med det første :p
Utfordring!

Nå har jeg funnet en utfordringsthingy på en blogg, så da kommer det hvertfall ett innlegg daglig de neste 30 dagene! Gled dere :D

Dag 1 ? Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen?
Dag 2 ? Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 ? Ditt syn på narkotika og alkohol?
Dag 4 ? Ditt syn på religion?
Dag 5 ? En del av livet ditt du ikke savner?
Dag 6 ? Skriv 30 interessante fakta om deg selv ?
Dag 7 ? Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din?
Dag 8 ? En tid når du var tilfreds med livet ditt ?
Dag 9 ? Hvordan du håper fremtiden vil være ?
Dag 10 ? Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss?
Dag 11 ? Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene?
Dag 12 ? Beskriv dagen i punkter?
Dag 13 ? Et sted du vil flytte til eller besøke?
Dag 14 ? Ditt tidligste minne ?
Dag 15 ? Dine favorittblogger ?
Dag 16 ? Ditt syn på populærmusikk?
Dag 17 ? Høydepunkter og nedturer det siste året ?
Dag 18 ? Hva tror du på?
Dag 19 ? Fortell om familien din ?
Dag 20 ? Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 ? En av favoritt tv-seriene dine ?
Dag 22 ? Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 ? Bilder av fem attraktive kjendiser ?
Dag 24 ? Favorittfilmen din og hva den handler om ?
Dag 25 ? En som fascinerer deg og hvorfor?
Dag 26 ? Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 ? Et problem du har?
Dag 28 ? Noe du savner ?
Dag 29 ? Mål for de neste 30 dagene?
Dag 30 ? Oppturer og nedturer den siste måneden?
hits