januar 2012

SYKT TRØTT!

I det siste har jeg vært så flink at jeg har snudd døgnet helt, pga ei tann som verker så mye at jeg ikke får sove før jeg er dautrøtt... Det vil si sånn ca 6-7 på morgenen... (Tanna ligger igjen hos tannlegen forsåvidt, men det verker i såret enda)
Så i går presterte jeg å sove til 16:30... Needless to say, så fikk jeg absolutt ikke sove klokka 23.00 i går som var planen. Og det gjorde ikke saken bedre at jeg skulle på jobb 07:00 i dag tidlig... SÅ jeg bestemte meg for å snu døgnet en gang for alle, og holdt meg våken hele natta! For og så gå på jobb 07:00!

For å si det slik, har denne her vært min bestevenn i dag på jobb Og det i store mengder!

 

Så her sitter jeg da, fast bestemt på å holde meg våken til hvertfall 19:30... Det blir ikke enkelt for ei jente som liker å sove minst 12 timer i døgnet! :p

Q: Har dere noen tips til hvordan jeg kan holde meg våken?
Q: Hvordan er din døgnrytme? 

 
Nytt Design :D

En snill kar kjedet seg i natt og hjalp meg med designet her på bloggen^^

Hva synes dere?

 
Lene Alexandra - Mitt idol og inspirasjon

Vi husker vel alle den platinablonde versjonen av Lene Alexandra, der hun hoppet rundt i minimale klær og sang om at puppene hennes var OK.

Dette er nå en del år siden, og Lene Alexandra har forandret seg veldig siden den gang.

Hun har fjernet silikonen, vunnet "Skal vi danse", utdannet seg til Personlig Trener og rett og slett blitt en enda vakrere og mer moden kvinne. (Hun har alltid vært vakker forøvrig)

 

Jeg personlig synes Lene er et supert eksempel på at det aldri er for sent å finne seg selv, og at man skal drite i janteloven og faktisk være fornøyd med den man er.

Hver gang jeg sliter med selvbildet, med motivasjon til å holde igang et sundt kosthold eller når jeg rett og slett bare har en dårlig dag, titter jeg innom siden hennes og får en ny piff :) 
Hun betyr mye for meg, da hun motiverer meg uten å vite det selv engang :p

 

Så TUSEN TAKK vakre, nydelige, inspirerendes, unike LA!!!

 
(Bilde lånt ifra bloggen hennes: http://lenealexandra.tumblr.com/ )

 

Hun får egen nettserie på Tv2.no som starter 24. Januar. Promoen til denne serien kan du se ved å trykke på denne linken: bit.ly/yXgnfh

Hun har også release på en ny EP 27. Januar!! :D

 

Q: Har dere ett idol?

 
hits