januar 2013

På tide å komme ut!!

Jeg har vist siden jeg var 17 at jeg er bifil. Dette fant jeg ut når jeg innså at jeg var forelska i ei jente, alt med henne ga meg sommerfugler i magen.

Jeg sa det til de nærmeste vennene mine i første omgang, og etterhvert ble det slik at alle vennene mine viste det, og jeg var veldig åpen om det, men bare til venner.

Jeg har hatt problemer med å tørre å si det til familien min, jeg startet med å si det til to av kusinene mine, og til min lillesøster, men ellers har jeg holdt kjeft rett og slett. Jeg har hatt panikk for at de skal endre syn på meg, og for at det nære forholdet jeg har til familien min skal endre seg. Det har vært utallige ganger hvor jeg bare har hatt lyst til å skrike det ut, men jeg har rett og slett ikke turt å gjøre det...

I dag fikk jeg egentlig nok, jeg har innsett hvor dumt det er å ikke kunne være meg selv 100%, hvor tungt det har vært å holde tilbake dette her for den herlige familien min, så jeg spurte ei venninne om råd.

Dette ba hun meg skrive:

til min kjære familie. Jeg har noe jeg vil si til dere, som jeg har tenkt på en stund men ikke turt helt å si enda. Det vil nok komme som ett lite sjokk på dere, men husk at jeg fremdeles er den samme som før. Jeg elsker dere alle og enhver, dere betyr hele verden for meg og vil ikke at dere skal dømme meg kun pga dette... men...

jeg er gravid i 4 mnd, jeg har datet en type fra irak (men er oppvokt i norge da) og vi har flørtet i noen mnd nå. jeg ble gravid ved første "ligg".. såkalt one night stand..

vi begge drakk den kvelden og jeg gjorde enda en dum ting ... jeg tattoverte navnet hans på magen min og han tattoverte sitt på armen sin.. men jeg er veldig forelsket da.. han er utrolig snill men han har sotte inne i fengsel for diverse ting.. men han er uskyldig da.. sier han iallefall. men vi elsker hverandre høyt og har snakket en del om å gifte oss om ett år eller noe.. ville bare si fra, for jeg elsker dere så utrolig høyt og kan ikke holde det skjult for dere lenger glad i dere.. Lisa!

ps. tulla, ville bare si jeg er bifil og håper dere respekterer det

 

Jeg skrev det på en facebookstatus, samtidig som jeg sendte en litt mer formell melding til de i familien som ikke er aktiv på facebook. 
Det første som skjedde var at min far ringte og var litt forbanna fordi jeg ikke ringte han og sa ifra om at jeg var gravid, for slik tar man hvertfall via telefon!
Etter litt fikk jeg forklart at jeg er bifil, ikke gravid, da var svaret jeg fikk litt anderledes :p Han sa at det hadde han en viss anelse om :p

All respons har vært over all forventning, jeg har fått mange fine støttemeldinger, enten det var folk som gratulerte meg med baby i magen, eller folk som sa de var stolt av meg fordi jeg turte å komme ut :)

Jeg føler meg 100kg lettere, og det er deilig å vite at jeg blir satt pris på og at folk liker meg for den jeg er :)

Såå, vil jeg bare få si takk til nydelige Adina  for at du hjelp meg med å finne en morsom måte å komme ut på! 

 


I'm baaack!

Etter nesten ett års bloggdvale, har ei god venninne motivert meg til å starte med bloggingen igjen :)

Mye har skjedd siden sist, jeg har begynnt å studere igjen, jeg har selvfølgelig fått mer blekk (ler av de som mener jeg burde gi meg snart), jeg har farget håret knall rødt (det å være nesten 1.90 høy var ikke spesiellt nok for meg liksom), jeg har flyttet for meg selv og ellers har jeg vel egentlig gjort det samme gamle...

Jeg skal selvfølgelig legge ut bilder av leiligheten, men akkurat i dag ser den en smule kaotisk ut, vi får ta det ei anna gang gitt :p

Det røde håret ser forøvrig slik ut
I helgen har jeg hatt besøk av ei kjempe god venninne fra Oslo, vi har ikke gått sammen siden vi var i Spania i August, så det var virkelig på tide!Bestekameraten min Lennart tok og turen innom :DDet har vært en helg fylt med masse latter og vimsing, og jeg gleder meg til neste gang!!

 

Q: Hva har du gjort i helga?

 

 
hits