Sterke meninger

Mer og ta i, mer og være glad i??

Jeg la ut dette bildet på Facebook:Jeg la det ut mens jeg tenkte ''Hipp hurra for oss med former!''

Det jeg ikke tenkte på, var hvor støtendes dette kan være for folk som er undervektige og ikke klarer å legge på seg...
Og det tok ikke mange minuttene før diskusjonen var i gang!
Folk slang ut kommentarer om hvor lite synd det var på folk som var tynne ++++

Jeg mener at det er like ille å være undervektig som det er å være overvektig. Om ikke enda værre!
For det er vel lettere å ta av seg 5kg enn å legge på seg 5kg om man har en helt syk forbrenning?

I dagens samfunn har det blitt mer og mer fokus på at man skal se sunn ut, at kvinnen skal ha former, mer og ta i mer og være glad i osv... Hva med de som ikke klarer å legge på seg, hvordan for det dem til å føle seg??

Jeg mener forøvrig at det blir galt å si ''Jo mer å ta i, jo mer å være glad i'' da det er personligheten man er glad i, ikke kroppen...

For all del, jeg sier ikke at det ikke er synd på de som er overvektige, men jeg mener at man kan mer eller mindre takke seg selv for de kiloene man har ekstra! Jeg har flere kilo for mye, og det er HELT min egen feil!

 

Hva mener DU om dette??

 
JEG ER FOR ABORT!!!

Jeg ser ikke lett på dette med abort, og mener for all del ikke dette skal være en enkel utvei etter ubeskyttet samleie.

MEN

Dersom man sitter i situasjonen (eller har havna i uløkka som det så ''pent'' kan kalles) og man vet med seg selv at man ikke kan gi denne ungen et godt nok liv... Det kan ha mange grunner til at men ikke kan ta vare på en unge. Hvorfor skal det da være så tabu å faktisk ta abort?

Folk som sier de er 100% MOT abort, ser gjerne veldig svart/hvitt på tingene.

Se for deg at du er narkoman og blir gravid, er det da mer forsvarlig å beholde ungen?
Eller om du er 15år og blir gravid, da er man jo bare barnet selv!

Man kan og bli gravid selv når man bruker prevensjon!

 

Det er selvfølgelig mange som faktisk tar for lett på det med abort, og ser på dette som en ''enkel'' utvei, og det er jeg IKKE FOR!

Men de som sitter klar med pekefingeren og dømmer noen for at de tar abort provoserer meg veldig!!! Det er ikke et enkelt valg å skulle ta abort, og det siste man trenger i en slik situasjon er noen som sitter å dømmer deg.

 

Q: Hva er ditt syn på abort?

 Edit: Amøber som skriver spamkommentarer får ingen kommentarer av meg!!!

Omsorgssvikt!

I dagens samfunn virker det som om mange folk tror at det å få unge er en menneskerett.

Det provoserer meg når jeg ser nybakte foreldre som tror de kan fortsette livet som før de fikk barn. Folk som skaffer barnevakt hver bidige helg for å stikke på grisefylla. Rett og slett folk som oppfører seg som alt annet enn mor og far for et barn.

Jeg blir stadig invitert til events på facebook som handler om å støtte en mor i sin kamp om å få tilbake ungen sin fra barnevernet...

I noen tilfeller så kan det godt hende barnevernet faktisk har handlet feil, og at ungen burde få komme hjem til foreldrene sine.
Men i andre tilfeller, sitter jeg igjen med tanker om at jeg skjønner godt hvorfor noen ringte barnevernet!

Som f.eks dersom mor var tidligere rusmisbruker, far fremdeles bruker dop, og mor holder seg ren under hele svangerskapet, men velger å fremdeles være med far og vennekretsen som bruker rus.
Jeg syntes ikke det høres ut som trygge omgivelser for en unge å vokse opp i, og jeg ville selv ringt barnevernet dersom dette skjedde med noen jeg kjente.

Jeg mener at det er ungen sitt beste som skal være 1. prioritet, ALLTID!!!

Jeg er fullt klar over at dersom jeg hadde ringt barnevernet vedrørende ungen til noen jeg kjenner, så ville vedkommende blitt svært sint på meg, og sannsynligvis kuttet vennskapet vårt med en gang. Men jeg ville stått for det jeg gjorde, for som sagt, ungen kommer først, uansett hva.


(Bilde fra google.no)

Q:Hva mener dere om denne saken?

 
Freakin Emo bullshit...

Først av alt, så ville jeg bare si at sarte sjeler (les:emoer) vil sikkert synes dette innlegget er svært støtendes og dømmendes. Det driter jeg i.
Jeg skriver mine meninger uansett, og jeg nekter å la meg selv bli en sosial nikkedukke :) Så, blir du provosert, for all del skriv det!
Jeg setter pris på alle kommentarer :) Skal jeg få lov til å si min mening, så må du få lov til å svare med DIN mening, det er derfor jeg har åpent kommentarfelt ;)
Så, over til det innlegget skal handle om;

 

Er det bare jeg som faktisk blir irritert på emoer som åpenlyst driver med selvskading? Som kutter seg opp og går rundt å viser det til alle?
I mine øyne blir de da bare noen patetiske drittunger som skriker etter oppmerksomhet!
Driver du med selvskading fordi du har et psykisk problem, kutter du deg på steder det ikke synes. Du løper ikke rundt med småkutt nederst på håndleddet mens du så og si peker på det og likegjerne kunne hylt ut ''jeg er umoden og trenger oppmerksomhet!!''
Har du et ordentlig problem, søker du hjelp, du sitter ikke å risper deg opp på armen mens du går rundt å synes synd på deg selv.Attention Whore!!!

Er du med på denne selvskadingstrenden, har jeg bare en ting å si til deg, cry me a fucking river wont you?

Sliter du faktisk psykisk, skaff deg hjelp, slutt å oppsøk andre drittunger som bruker dagene sine på å sitte på en benk i parken og sippe.
Det hjelper ingenting på depresjoner å henge med kronisk deppa folk, trust me, I know!

You are an emo for christ sake!
I think that between the two of us, we both know who you are most likely to harm...
- Ed Byrne.

 
hits